Cursus Zakelijk Spaans

Internationaal zakendoen? Met een goede kennis van de Spaanse taal vergemakkelijkt u de handelscontacten, niet alleen met Spanje, maar ook met bijna geheel Zuid-Amerika. En daarmee vergroot u uw afzetmogelijkheden op deze belangrijke markten. Alle reden dus om nu te investeren in een cursus zakelijk Spaans voor u en/of uw medewerkers.

Onze taaltrainers Spaans zijn native speakers en hebben ruime ervaring in het bedrijfsleven en in het verzorgen van zakelijke taal- en cultuurtrainingen. Zij helpen u graag om uw kennis van het Spaans op een hoger niveau te brengen bijvoorbeeld gericht op het voeren van zakelijke gesprekken en onderhandelingen, het verzorgen van bedrijfs- en productpresentaties en uiteraard ook op het juiste taalgebruik in uw Spaanse bedrijfscorrespondentie.

Onze trainers bepalen voor het begin van de cursus uw taalniveau en leggen in samenspraak met u uw doelstellingen vast. Op basis daarvan ontwikkelen wij een maatwerkprogramma.

Flexibele cursus zakelijk Spaans

Flexibele trainingen zijn bijzonder geschikt voor cursisten die niet veel tijd ter beschikking hebben. Op met u af te spreken tijdstippen worden taaltrainingen van twee à drie uur gegeven.
Meer informatie

Semi-intensieve cursus zakelijk Spaans

Semi-intensieve taaltraining houdt in dat de cursist een aantal hele dagen training volgt die verspreid over een aantal weken worden gegeven. Deze vorm wordt aanbevolen voor cursisten voor wie de flexibele training te langzaam gaat en die in bepaalde periodes meer tijd voor hun taaltraining kunnen vrijmaken.
Meer informatie

Intensieve cursus zakelijk Spaans

Bij de intensieve taaltraining heeft de cursist gedurende één of meer weken hele dagen les. Deze vorm is geschikt voor cursisten die snel hun kennis van een vreemde taal op een hoger niveau moeten brengen en die gemotiveerd zijn om enige tijd (bijna) fulltime met de taal bezig te zijn.
Meer informatie

Taaltrainingen op afstand

Taaltrainingen op afstand zijn geschikt voor individuele cursisten of groepjes, die een training vanuit huis willen volgen, op verschillende locaties werken of regelmatig op zakenreis zijn.
Meer informatie

E-learning systeem

Naast onze zakelijke taaltrainingen kunt u (in combinatie) ook gebruik maken van ons e-learning systeem. U kunt dit programma overal, wanneer u wilt en in uw eigen tempo gebruiken om uw kennis van het zakelijke taalgebruik te verdiepen.
Meer informatie