Training Zakelijk Engels

Internationaal zakendoen? Van Amerika tot China, van de Scandinavische landen tot Afrika: met Engels kunt u overal terecht. Met een goede kennis van deze wereldtaal ligt de internationale zakenwereld voor u open. Daarnaast is Engels de voertaal binnen een aantal in Nederland gevestigde bedrijven. Alle reden dus om nu te investeren in een training zakelijk Engels voor u en/ of uw medewerker(s).

Cursus zakelijk Engels

Onze taaltrainers, allen native speakers Engels met een ruime ervaring in het bedrijfsleven, helpen u graag om uw kennis van deze taal op een hoger niveau te brengen en u te begeleiden bij het verbeteren van uw mondelinge en schriftelijke vaardigheden. U kunt daarbij denken aan het voeren van zakelijke gesprekken, onderhandelen, het geven van bedrijfs- en productpresentaties en uiteraard aan het gebruik van het juiste Engels in uw bedrijfscorrespondentie.

Onze trainers bepalen voor het begin van de training uw huidige taalniveau en leggen in samenspraak met u uw doelstellingen vast. Op basis daarvan ontwikkelen wij een maatwerkprogramma. Uiteraard kunt u ook tijdens de training te allen tijde in samenspraak met de trainer uw doelstellingen wijzigen.