Flexibele taaltrainingen

Flexibele taaltrainingen zijn geschikt voor cursisten die maar beperkte tijd hebben om aan de training te besteden. Op flexibele basis maken wij met u afspraken bij u op het bedrijf voor trainingen van twee à drie uur. Het voordeel is dat de cursist de trainingen kan inpassen in zijn agenda, waarbij hij voldoende tijd vrijhoudt voor het herhalen van de behandelde stof en voor de voorbereiding van de volgende bijeenkomst.

Al onze trainingen zijn geschikt voor medewerkers die regelmatig communiceren in een andere taal, bijvoorbeeld in vergaderingen, teambesprekingen, gesprekken met zakenpartners of bij het geven van een presentatie. Tijdens de training is de te leren taal de voertaal indien het niveau van de cursist(en) dit toelaat.

U kunt onze zakelijke taaltrainingen volgen in de centraal gelegen trainingslocaties in Rotterdam, AmsterdamDen Haag en Utrecht, op afstand of in uw eigen bedrijf.

Deze training kunt u volgen als individuele taaltraining en als groepstraining.

Flexibele taaltrainingen Nederlands

Zakelijk Nederlands voor (anderstalige) medewerkers / expats die een gedegen basiskennis willen opbouwen of hun taalvaardigheden willen verbeteren.
Meer informatie

Flexibele taaltrainingen Engels

Internationaal zakendoen? Van Amerika tot China, van de Scandinavische landen tot Afrika: met Engels kunt u overal terecht. Met een goede kennis van deze taal ligt de internationale zakenwereld voor u open.
Meer informatie

Flexibele taaltrainingen Duits

Succes op de Duitse markt staat of valt de “Kommunikationsfähigkeit” in de Duitse taal. Bij zakelijke contacten is behalve kennis van de taal ook kennis van de Duitse manier van zaken doen onontbeerlijk.
Meer informatie

Flexibele taaltrainingen Frans

Doet uw bedrijf zaken met Frankrijk? Met een gedegen kennis van de Franse taal vergroot u uw kansen op deze belangrijke markt aanzienlijk.
Meer informatie

Flexibele taaltrainingen Spaans

Met een goede kennis van de Spaanse taal vergemakkelijkt u het zakendoen, niet alleen met Spanje, maar met bijna geheel Zuid-Amerika.
Meer informatie