Individuele taaltrainingen

Onze individuele taaltrainingen zijn bestemd voor cursisten die verantwoordelijk zijn voor het contact met buitenlandse zakenpartners of voor cursisten die zich willen voorbereiden op hun werk in Nederland of een anderstalig land.

Onze individuele trainingen zijn maatwerk en altijd afgestemd op de individuele situatie, bedrijfstak en functie van de cursist(en). Deze training is zeer geschikt als één persoon snel basiskennis van een vreemde taal wil opbouwen of zijn of haar al aanwezige kennis wil ophalen en verdiepen, gericht op de uitoefening van zijn of haar functie. Bijvoorbeeld ter voorbereiding van een zakenreis of een presentatie op een beurs.

Door de één op één relatie tussen cursist en trainer is deze vorm van training uitermate efficiënt voor cursisten die in korte tijd een taal willen leren of hun kennis en vaardigheden aanzienlijk willen verbeteren.

U kunt onze zakelijke taaltrainingen volgen in de centraal gelegen trainingslocaties in RotterdamAmsterdamDen Haag en Utrecht of in uw eigen bedrijf in deze regio’s. 

Individuele taaltrainingen Nederlands

Zakelijk Nederlands voor (anderstalige) medewerkers / expats die een gedegen basiskennis willen opbouwen of hun taalvaardigheden willen verbeteren.
Meer informatie

Individuele taaltrainingen Engels

Internationaal zakendoen? Van Amerika tot China, van de Scandinavische landen tot Afrika: met Engels kunt u overal terecht. Met een goede kennis van deze taal ligt de internationale zakenwereld voor u open.
Meer informatie

Individuele taaltrainingen Duits

Succes op de Duitse markt staat of valt de “Kommunikationsfähigkeit” in de Duitse taal. Bij zakelijke contacten is behalve kennis van de taal ook kennis van de Duitse manier van zaken doen onontbeerlijk.
Meer informatie

Individuele taaltrainingen Frans

Doet uw bedrijf zaken met Frankrijk? Met een gedegen kennis van de Franse taal vergroot u uw kansen op deze belangrijke markt aanzienlijk.
Meer informatie

Individuele taaltrainingen Spaans

Met een goede kennis van de Spaanse taal vergemakkelijkt u het zakendoen, niet alleen met Spanje, maar met bijna geheel Zuid-Amerika.
Meer informatie